fbpx

Българската крафт бира Hills се присъединява в набирането на средства за борба с COVID-19

Ръководството взема тежко за бизнеса решение в подкрепа на борбата срещу Covid-19.

Не само да не се спре производство заради временното затваряне на ресторанти и заведения, а да допринася с 30% от стойността на всяка продадена бутилка Hills. Бутилирането продължава да се извършва по всички стандарти за чистота и стерилност.

Първоначачална сума от 5000 лв. се дарява на УМБАЛ-Пловдив, с която болницата е преценила да закупи предпазни облекла и консумативи за медиците от първа линия. Останалите средства ще се предоставят на седмична база, към същата болница.

От 31 март, всеки може да подкрепи каузата, като просто се наслади на истинска бира, без консервантии стабилизатори, богата на витамин Б-комплекс, ценни минерали и аминокиселини.

Целта ни е да останем истински хора. Искаме макар и с малко, да сме съпричастни и да помагаме. Това ни коства много, но сега най-важно е опазването на здравето ни. Всеки лев е от значение. Ще се радваме да сме пример за добро дело. А хората, които изберат нас, да знаят, че ние го правим за тях.

сподели един от съоснователите

Пивоварна Hills е в близост до Пловдив. В момента е затворена за посетители, но продължава бутилираното си производство. Извършва безплатни доставки за градовете София и Пловдив. Може да намерите Hills и в обектите на Метро, Фантастико-София, Лекси-Пловдив или избрани магазини за крафт бира и продукти. Повече информация във Фейсбук страницата @hillsbeer, и пълен списък с обектите на www.hills.beer/explorer.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.